ANAMUR'da HAVA 


  Muz Tatlıları

MUZ TATLISI

4 Muz, Tereyağı, Vişne Mermelâdı, Yarım Portakal

Muzlar, kabukları soyulmuş olarak, bütün halde Kızartma kaidelerine uygun olarak kızdırılmış Tereyağında, döndürülerek hatif kızartılır. Sonra üzerlerine Portakal suyu sıkılarak Muzlar, Tava içinde bir kaç kez daha döndürülür. Dikkatlice Servis tepsine alınır ve üzerlerine Vişne Marmelâdı dökülerek ılık servis yapılır.

****

 





Site sahibi: Bünyamin KOZAK - Muz Uzmanı - Danışmanı- Anamur - bkozak@muz.gen.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan haber ve yazıların (kaynak olarak gösterilenler hariç) tüm hakları Bünyamin KOZAK'a aittir. Kaynak gösterilse dahi yazının veya haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan yazı veya haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

...

 


 

SERA SİGORTASINDA ÖNDER




Muzcular | İletişim | Muz Sempozyumu |
Aktif Ziyaretçi:19 Bugün Gelen: 518 Toplam Ziyaretçi: 2231992
シャネルiphoneケース